Svenska   In English
Bröllops fixare i Thailand

Bröllops fixare

En kyss framför en elefant förevigad, ni är förstås klädda i traditionella bröllopskläder och bilden kommer för alltid ge er anledning att minnas och tala om ert bröllop i Thailand. Nuförtiden så kan man planera sin vigsel i Thailand från Sverige och lita på den hjälp som man får från en bröllops-fixare som finns på plats. Det finns många spännande orter där bröllops-organisatörer ordnar allt från frisyrer till ceremoni och efterfest. Smekmånaden fortsätter förstås på plats och det finns inga gränser för vad som kan upplevas och ses i detta magiska land.

Plats och ceremoni

Det första som många tänker på vad gäller bröllop i Thailand är förstås plats och ceremoni. Tanken om att stå med sin kära på en vacker strand och känna doften av blommor och hav är både spännande och romantisk. En del kanske ser detta som en mycket privat stund då man absolut inte vill ha någon publik medan andra vill ha med släkten och bänka upp med stolar och bord på stranden eller längsmed en bergskedja. Börja med att välja plats för att sedan hitta en bra bröllops-organisatör i Thailand som kan se till att allt blir redo i tid.

Du kan gifta dig på stranden, i en båt, på elefantrygg eller vid hotellpoolen. Det är du som bestämmer vilken typ av bröllop som du vill ha. Bröllops-organisatörerna i Thailand kan det mesta, och de har verkligen den attityd som du vill se då det handlar om en av de viktigaste dagarna i ditt liv.

Förberedelser

Organisatören kommer att se till att all dekoration kommer på plats, och att den lokal eller plats som valts för vigseln är tillgänglig då det ska vigas. Det kan förstås vara bra att komma några dagar i förväg för att gå igenom hela händelsen på plats med de som kommer att arrangera och förbereda. De bästa bröllopspaketen i Thailand innefattar även kroppsvård, både för brud och för brudgum. En skön massage och ansiktsbehandling är ingen dum idé dagarna innan en vigsel. Andra viktiga förberedelser är sminkning och frisyr som man givetvis får hjälp med av en lokal skönhetssalong eller stylist. Bröllopsarrangören tar hand om allt i enlighet med era önskemål.

Fotografier och film

Det är också viktigt att tänka på det där med dokumentation. Att räkna med att en vanlig digitalkamera kommer att klara jobbet är att ta en onödig risk. Om man ändå får hjälp med hela bröllopet av en duktig organisatör så kan man även be om att få det hela dokumenterat av en fotograf som klarar både stillbilder och film. Tycker man att detta känns onödigt så ska man tänka ett varv till. Några år senare då man sitter i snålblåsten och undrar när det ska bli varmt igen så kommer bilderna och filmerna från bröllopet i Thailand att värma både hjärta och själ.

Dela:

Annonser